STARTERSPAKKET

Om het MKB en de ZZP-er optimaal van dienst te zijn, heeft AC-ceptit een goedkoop pakket ontwikkeld voor de eerste online communicatie speciaal voor deze doelgroep. Het betreft in eerste instantie een basis website en de Enewz functionaliteit, waarmee u uw relaties kunt benaderen.

Wij hebben een breed scala aan lay-outs waar u uit kunt kiezen. U profiteert met een MKB-website van AC-ceptit onverminderd van de toegepaste Google-waardigheid en een professionele look&feel die bij u past. Daarnaast zijn al onze websites voorzien van ons Content Management Systeem, dus u houdt de site eenvoudig zelf up-to-date!

PROFESSIONEEL VOOR ELK BUDGET

U wilt een professionele website, maar kunt of wilt daar niet te diep voor in de buidel tasten. Dat begrijpen wij volkomen. Dat is de reden dat we u een professionele MKB-website aanbieden die helemaal wordt aangepast in uw huisstijlkleuren en voorzien wordt van uw logo. U kunt kiezen uit een van de vele verschillende templates die wij vervolgens voor u aanpassen.

Voor slechts € 973,- krijgt u een professionele MKB-website die u zelf up-to-date kunt houden dankzij het bijgeleverde Content Management Systeem.

UW STANDAARD WEBSITE BEVAT DE VOLGENDE ELEMENTEN:

Homepage (tekst en afbeeldingen) Nieuwsmodule (tekst en afbeelding, waarbij u zelf aangeeft wanneer het nieuwsartikel moet verschijnen op of verdwijnen van de site) Contactpagina (contactgegevens met daaronder een formulier) Tekstpagina’s (titel en bodytekst met diverse opmaak- en linkmogelijkheden) Paginaheadermodule ( te uploaden foto’s die automatisch rouleren boven aan de pagina’s) Daarnaast biedt de site standaard een E-news-inschrijfmogelijkheid. E-mailadressen van geïnteresseerden worden in de database opgeslagen en kunnen, indien gewenst, gekoppeld worden aan ons E-news-systeem.

Uiteraard is uw MKB-website (in een later stadium) eenvoudig uit te breiden. Vraag naar de mogelijkheden

*De eventuele hosting die u nu gebruikt voor email en publicatie van uw website komt hiermee te vervallen!