De moderne media staat niet stil en de smartphone is dan ook al voor velen een onmisbare “tool” in de dagelijkse gang van zaken. Mail checken, agenda beheren enz. enz. Door de populariteit van de smartphone is het mobiele internetgebruik enorm toegenomen en de ontwikkelingen gaan dan ook razend snel. Wij als AC-ceptit vinden het belangrijk dat u natuurlijk ook bij de tijd blijft. We kunnen desgewenst uw site geschikt maken voor smartphone gebruik en zorgen dat de infrastructuur en content afgestemd is op het gebruik met deze mobiele technologie.

AC-ceptit zet uw doelstellingen en wensen om in een functioneel ontwerp, of het nu gaat om een mobiele site of een gebruiksvriendelijke applicatie. Wij programmeren en ontwikkelen dit geheel naar wens. AC-ceptit ontwikkelt mobiele applicaties voor besturingssystemen zoals iPhone OS of Android.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs en programmeurs staan klaar om uw communicatie wensen in kaart te brengen en u een passende offerte te doen toekomen.