AC-ceptit is een full service internetbureau. Opgericht en ontstaan vanuit de reclamebranche. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van webdesign, websites, webshops en online maatsoftware. Wij hebben alle facetten in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Desgewenst voorzien wij u van online marketing-, of zoekmachine optimalisatie (SEO) advies.

ONZE WERKWIJZE

Oftewel de kunst om tot een optimaal resultaat te komen. Of dit nu een standaard website is of een custom made online software-traject, een webshop met internationale allure of een E-news-faciliteit, alles moet aan de wensen en eisen van de klant, maar ook op z’n minst aan de huidige standaarden van techniek en communicatie voldoen.

Met de nodige ervaring en verschillende expertises aan boord begint elk project in eerste instantie met een zo concreet mogelijke inschatting. Dit wil zeggen dat wij samen met u en/of uw werknemers de problemen/wensen in kaart brengen. Stap voor stap nemen we het hele proces door om zo tot een goed “werkmodel” te komen.

Welke kennis is gewenst, welke haalbare doelen stelt de klant. Voor ons orde van de dag, maar we weten dat onze klanten variëren van wizzkids tot digibeten. Dat is bij ons bekend, houden we dus rekening mee, staat in alle gevallen een dijk van een eindresultaat niet in de weg!

TOEKOMSTVISIE

Als we de ontwikkelingen onder de loep nemen, kunnen we niet anders concluderen dan dat online software de overhand gaat nemen. De toename van het internet gebruik en de daarbij behorende “gereedschappen” zoals de smartphone en de tablet zij al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waarom zou je ook als bedrijf nog voor elke computer een programma of licentie aanschaffen? Een heel leger aan voordelen wordt met online software geboden. Lang leve de Cloud!

Nooit meer updaten per computer, altijd overal de beschikking tot gegevens en applicaties en las but not least…: met een eenvoudige internetbrowser zoals InternetExplorer of FireFox kun je aan de slag.