Technologie

De herfst komt eraan, wat nu?

De pepernoten liggen weer in de supermarkten, het weer wordt regenachtiger, de bladeren vallen van de bomen en het wordt sneller donker buiten. De feestdagen komen langzaam dichterbij, wat betekent dat er vaker familiebijeenkomsten zijn. Het is leuk om een moderne draai te geven aan hoe gedichten vroeger aan kinderen werden gegeven. Om de indruk te wekken dat het echt is, kun je een sinterklaas nummer WhatsApp krijgen en laten zien. Als je een bericht binnenkrijgt van een fictief personage, maakt dat je verhaal nog sterker. Je kinderen zullen zich mateloos verbazen over hoe de sint tijd vrijmaakt om een sms'je te sturen.

De feestdagen zijn voor saamhorigheid

Niet alleen is de bedoeling om samen te zijn tijdens de feestdagen, maar ook om dankbaar te zijn voor de kostbare momenten die je hebt met je dierbaren. Je zit vaker binnen omdat het buiten kouder is, en je geniet van een goede maaltijd samen binnen voor het vuur of de kachel. Het brengt het echte, hechte gevoel terug wanneer je met iedereen die je liefhebt samen bent en het warm kan hebben. Het is niet alleen een fijn gevoel, maar het versterkt ook de band die je hebt met je familieleden, vrienden of partner als je samen tijd doorbrengt. Het is een goed moment om bij te praten over het afgelopen jaar, spelletjes te spelen, wijn te drinken en te testen wie het beste kan koken. En als je dan met z'n allen de feestdagen hebt doorstaan, breekt het nieuwe jaar aan, een frisse start met een nieuw begin.

Een hoopvol nieuw jaar

Iedereen kent het wel, je hebt goede voornemens waar iedereen zich misschien een maand aan houdt. Maar er zijn natuurlijk altijd uitschieters die het voor elkaar krijgen. Bij voornemens helpt het vaak als je er een kiest waar je je aan wilt houden. Je wilt bijvoorbeeld proberen elke week naar de sportschool te gaan. Doe dit dan, als je ervoor kiest om je meer op jezelf te richten en vaker nee te zeggen, kun je dit ook waarmaken door niet te veel na te denken en het gewoon te doen. Je kunt op deze manier van alles willen, maar als je te veel lasten op je neemt kan het ingewikkeld worden. Te veel uitdagingen kunnen overweldigend zijn en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom is het belangrijk om prioriteiten te stellen en goed te kiezen. En denk meer aan het versturen van een geheim sinterklaas nummer Whatsapp voor een leuke verrassing.

Auteur

info@accept-it.nl