Algemeen

De ideale schoen voor jou

Iedere dag openen we de kastdeuren weer om er een nieuw outfitje uit te pakken. Daar horen natuurlijk ook schoenen bij. Want de outfit is niet af alsnog niet alles erop en eraan hangt. In deze blog vertel ik je over de schoen voor elke outfit. Dit kledingstuk moet namelijk niet alleen functioneel zijn maar ook nog mooi natuurlijk. Lees je mee?

Vorm en functie

Vaak moeten we kiezen tussen de vorm en de functie. De vorm in dit verhaal is hoe de schoen eruitziet en de functie is hoe praktisch het is om deze te dragen. Bij een stiletto pump overstijgt de vorm de functie. Dat is andersom bij bergschoenen. Vaak hebben we wel een voorkeur voor het één of het ander als we moeten kiezen. Maar het mooiste is natuurlijk als we alles in één hebben. Zoals de Nubikk schoenen hebben, daarover nog meer in deze blog.

Een schoen voor iedere outfit

Nu is het logisch dat je, zelfs als je prachtige en praktische schoenen hebt, deze schoenen niet altijd overal draagt. Soms is de functie gewoon te belangrijk of ligt de focus juist op de vorm. Als je gaat bergbeklimmen heb je specifieke schoenen nodig en ook bij een chic zakendiner zal je hoogstwaarschijnlijk geen gympen dragen, ook al zitten dat soort schoenen nog zo lekker.

Goed onderhouden

Maar over het algemeen kunnen Nubikk schoenen gebruikt worden voor alledaags gebruik. En je schoenen gaan veel langer mee als je ze goed onderhoudt. Dat is zo met alle spullen maar aangezien we deze dag in dag uit gebruiken, heb je er nog meer baat bij omdat er anders sneller slijtage optreedt.

Duurzaam gekocht, lang gebruik

Goede schoenen zijn niet goedkoop en goedkope schoenen zijn niet goed. Niet alleen doe je langer met schoenen van goede kwaliteit en is het op die manier beter voor je portemonnee omdat je niet om de haverklap een vervangend stel moet vinden. Maar het is ook een investering in je lichaam. Je moet er toch de hele dag op staan. Nubikk dames, Nubikk heren, Nubikk voor iedereen!

Een beetje over Nubikk

Nubikk is een duurzaam merk dat zich specialiseert in stijlvolle schoenen voor zowel dames als heren en zelfs kinderen! Het merk is nog jong, opgezet in 2012, en daardoor heel vernieuwend op de markt. Als een frisse wind in de schoenenbranche. Van stoer tot klassiek hier hebben ze alles wat jij nodig hebt.

Auteur

info@accept-it.nl