Technologie

Verlies je in de volgende wereld

De kerstvakantie komt eraan en dat betekent voor veel mensen dat we weer wat tijd hebben voor extra vermaak. Vermaak komt in velen vormen maar meestal in de vorm van een verhaal. Over de jaren heen consumeren we enorm veel verschillende verhalen in allerlei verschillende vormen. In deze blog vertel ik je over deze verschillende vormen en hoe je er optimaal van kan genieten. Lees je mee?

Alle films en series binnen handbereik

Als jij na een lange dag wilt ontspannen, ga je waarschijnlijk op de bank zitten en zet je een film of serie aan. Vroeger moesten we die opnemen, een video of dvd kopen of een week wachten op de volgende aflevering. Tegenwoordig zijn er zoveel streamingsdiensten dat bijna iedere film wel online te vinden is. Film is een mooie manier van verhalen beleven. Omdat het visueel is, worden de meeste mensen ertoe aangetrokken en ook voor één of meerdere uren vastgehouden. Daarnaast kan je gewoon lekker onderuit gaan zitten en het tot je nemen, je hoeft er niks voor te doen.

Ontspannen met een boek

Een stillere manier maar, op het gewoon verhalen vertellen na, de oudste manier is met het boek. Met taal breng je de personages en situaties tot leven. In films en series kan het beeld er nog zo mooi uitzien, als het verhaal slecht geschreven is valt dat al snel door de mand. Een boek lezen, werkt heel ontspannend omdat het stiller is en je ogen er moe van kunnen worden. Daarnaast kan een boek, ondanks dat je het alleen leest en niet voelt of ziet, toch op al je zintuigen werken. Juist omdat je jouw verbeeldingskracht gebruikt.

Interactief op de bank of achter het bureau

De modernste manier is het gamen! Dit is wellicht de actiefste manier van verhalen consumeren. Ga in een goede gamingstoel zitten achter een bureau dat op de juiste hoogte is afgesteld en voor je het weet, zit je uren in een verhaal waar jij onderdeel van bent. Voor zwaardere games heb je een gaming pc nodig. Je kan een game pc samenstellen zodat deze precies voldoet aan de specificaties die jij nodig hebt voor jou favoriete game.

Regel het voor de vakantie

Genoeg films, boeken en games om de kerstvakantie mee door te komen. Wellicht vraag jij wel een bijdrage voor jouw game pc of is er een spel dat je graag wilt uitproberen? Tijd voor het maken van een verlanglijstje!

Auteur

info@accept-it.nl

De ideale schoen voor jou

15 december 2021