Algemeen

Een klassieke outfit voor de winter

Het koude weer is nu echt begonnen! In sommige delen van het land hebben ze de sneeuw al gezien en dus ontkomen we nu niet meer aan de outfits die ons beschermen tegen de kou. Maar we willen er natuurlijk ook nog wel stijlvol uitzien. Zeker gezien december ook de maand is van de feesten. In deze blog geef ik je daarom wat winter styling tips. Lees je mee?

Feestdagen en alles daarbuiten

Want zoals ik al zei, december is de feestmaand. We gaan natuurlijk niet in onze dubbeldikke trui met sjaal om en muts op aan het kerstdiner zitten. Ga voor een klassieke maar toch warme outfit. Kies voor een mooi gesneden wollen broek met nette schoenen en een coltrui mannen, met blazer. Door het jasje, het model broek en het soort schoenen breng je deze outfit in één keer naar een heel nieuw level en kan je prima bij de familie aanschuiven op eerste of tweede kerstdag.

Lekker warm en toch gekleed

Zou je dat blazertje weghalen en vervangen met een gebreid vest, en de schoenen vervangen met gevoerde laarzen, dan is het meteen een outfit die meer casual is. Toch is het netjes gekleed en duidelijk dat er aandacht aan is besteed. Zo kan je zowel langskomen voor de koffie, als kerstinkopen gaan doen maar je kan ook een wandeling maken in het bos. Je bent voor alles gekleed en nergens under-of overdressed

Breek het op

Een tip, in december of in de winter in het algemeen kleden we ons vaak wat donkerder. Dat past bij het weer en de natuur maar toch kan je hier af en toe wel wat kleur inbrengen. Dat vergeten we vaak. Voeg bijvoorbeeld een rode sjaal toe of een groen vest. Het brengt je outfit meteen een beetje tot leven. Kijk wat jij in je kast hebt, wat je nog nodig hebt en waar jij je comfortabel bij voelt.

Haal alles op tijd in huis

Met kerst zijn we allemaal druk. Dat is voor de winkels en de bezorgdiensten niet anders. Houd daar rekening mee als je een bepaalde winteroutfit in gedachten hebt voor kerst of de tijd daar omheen. Je kan dus maar beter op tijd die coltrui aanschaffen als je die nog niet in huis hebt. Zo voorkom je teleurstelling. Niets is zo jammer als een bestelling die te laat wordt geleverd voor het moment dat je het nodig hebt.

Auteur

info@accept-it.nl