Lifestyle

Waarom gebruiken we allemaal een telefoonhoesje?

1 op de 5 Nederlanders loopt met een beschadigde telefoon rond. Iedereen kent wel iemand die een telefoon heeft waarvan het scherm is beschadigd, of iemand die een telefoon heeft waar bepaalde knopjes het niet meer doen. De oorzaak is vaak dat de telefoon is gevallen. Dit is lastig te voorkomen, want zeg nou zelf wie heeft nou nog nooit zijn telefoon laten vallen? Wat je wel kunt doen is een goed hoesje aanschaffen. Door een goed hoesje aan te schaffen voorkom je irritaties. Niemand zit te wachten op een telefoon waarvan het geluidsknopjes het pas doet als je heel hard drukt, of een scherm met een scheur linksboven, die tijdens het filmpjes kijken op je telefoon gaat irriteren. Om dit alles te voorkomen kan een hoesje helpen. Een telefoonhoesje bedekt en beschermt je telefoon, hierdoor gaat hij langer mee. Gemiddeld doen Nederlanders ongeveer 17 maanden met hun telefoon, vroeger was deze tijd veel langer. De telefoon wordt tegenwoordig dagelijks gebruikt wat de kans vergroot dat hij stuk gaat.

Voor welk telefoonhoesje moet je gaan?

Als je de keuze hebt gemaakt om een telefoonhoesje aan te schaffen moet je nog kiezen voor welk telefoonhoesje je gaat. De keuze in hoesjes in enorm, en als je nog nooit een telefoonhoesje hebt uitgezocht kan het lastig zijn de juiste keuze te maken. Stel je zoekt een hoesje iphone 12 pro, dan moet je ook een hoesje hebben voor de iphone 12 pro. Met alle nieuwe telefoontypes, vormen en maten kun je niet elk hoesje voor elke telefoon gebruiken. Als je een iphone 12 pro hebt moet je dus ook een hoesje kiezen die geschikt is voor de iphone 12 pro. Je kan ook geen andere merken gebruiken. Een iphone kan alleen iphone hoesjes hebben, en een Samsung kan alleen Samsung hoesjes hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is het zeker goed om dit te ondervinden.

Daarna moet je kiezen voor welk type hoesje je gaat. Als je erg onhandig bent kun je het beste voor een robuuste of hardcase hoesje gaan. Laat je niet vaak je telefoon vallen dan is een softcase hoesje ook goed. De opties zijn eindeloos, je kunt alle kleuren en patronen op een hoesje krijgen. Als je liever iets origineels wil is het zelfs mogelijk om een eigen foto op een hoesje te laten drukken. Bijvoorbeeld je vriend of vriendin, je kinderen of je hond. Zo maak je het hoesje persoonlijk en naar eigen smaak.

Auteur

info@accept-it.nl