Lifestyle

Waarom jij ook voortaan op pad wilt met een bakfiets

Door weer en winter stappen Nederlanders de fiets op. Zelfs als het regent, want “je bent toch niet van suiker?” Geen wonder dat we relatief gezien zo’n fit volkje zijn! Echter, soms kan het wel eens een uitdaging zijn je spullen op je fiets te vervoeren. Als je ook nog kleine kinderen hebt wordt het al helemaal moeilijk. Toch kan je het zo gek niet bedenken, of het lukt. Ik heb wel eens een moeder voorbij zien fietsen, met één kind voorop, één kind achterop en een kerstboom op de bagagedrager. Maar misschien was dit toch handiger geweest als deze moeder een bakfiets had gehad. In dit artikel geven we je een paar redenen waarom ook jij een bakfiets wilt!

1. Je hebt zeeën van ruimte om dingen in te vervoeren

Doe jij op de fiets je boodschappen en loop je dan met zware tassen te rommelen? Een bakfiets biedt uitkomst! Ten tweede, ook kinderen kun je makkelijk met de bakfiets van school halen en brengen. Er zijn bijvoorbeeld bakfietsen waarin een bankje zit voor je kindjes om op te zitten. Wil je hond niet mee rennen naast de fiets? Ook hiervoor is het hebben van een bakfiets super handig.

2. Je houdt jezelf fit

Toegegeven, een bakfiets trapt wel wat zwaarder dan een normale fiets, maar in ruil daarvoor heb je wel extra veel laadruimte. Daarnaast houd je jezelf fit door voor korte ritjes nooit meer je auto te gebruiken. Ideaal toch? Vind je het nu wel vervelend dat die bakfiets zo zwaar trapt? Elektrische bakfietsen die je trapondersteuning bieden tijdens het fietsen bestaan tegenwoordig ook.

3. Het is beter voor het milieu dan de auto nemen

Met een bakfiets is het gemakkelijk om dingen te vervoeren en het is daarnaast veel beter voor het milieu dan de auto te pakken. Een bakfiets stoot geen uitlaatgassen uit en je hoeft ook geen benzinetank vol te gooien. Dat scheelt je euro’s in je portemonnee!

4. Je bent helemaal hip

Hebben deze drie eerdere argumenten je nog niet overtuigd, laat dan dit je overtuigen. Op pad met de bakfiets is hartstikke trendy! Ga voor een bakfiets in een kek kleurtje of beschilder de bak samen met je kinderen. Daarnaast kan je er ook nog een bedrijfslogo op laten plakken. Daarmee wordt het ook geschikt om bijvoorbeeld pakketjes voor je bedrijf te vervoeren.

Kortom, met een bakfiets heb je niet alleen genoeg ruimte om dingen in te vervoeren, maar je houdt jezelf ook fit, het is beter voor het milieu dan de auto en het is hartstikke trendy! Ben jij al overtuigd?

Auteur

info@accept-it.nl