Gadgets

Zakelijk auto huren zonder gedoe? Greenwheels!

Wil je een auto huren, maar heb je geen zin in alle gedoe die daar vaak bij komt kijken? Kies dan voor zakelijk auto huren van Greenwheels. Deze oplossing is er niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor ZZP'ers en startende ondernemers. Als je als ZZP'er of startende ondernemer een auto wilt leasen of kopen loop je vaak tegen problemen aan. Je moet, bijvoorbeeld, een hele stapel documentatie overleggen voor je eindelijk een auto kunt leasen. En de financiering rondkrijgen om een auto te kunnen kopen is helemaal een drama! Een auto zzp via Greenwheels is geen probleem. Je meldt je aan via de speciale app van Greenwheels en je kunt al binnen een half uur instappen. Hoe handig is dat?

Zakelijk auto huren, gewoon bij jou in de straat

Een auto huren is, over het algemeen, niet zo moeilijk. Je reserveert online of telefonisch een auto en dan kun je deze op de afgesproken tijd komen halen. Maar dan begint het gedoe. Je moet dan ergens op een afgelegen industrieterrein zien te komen om daar de auto op te halen. Dat valt nog lang niet mee. Met zakelijk auto huren van Greenwheels heb je dat probleem niet. De kans is namelijk erg groot dat er gewoon een auto bij jou in de straat staat. Geen gedoe! Wel zo makkelijk!

Is Greenwheels alleen voor zakelijk gebruik?

Je kunt bij Greenwheels zakelijk auto huren, maar ook privé. Heb je geen eigen bedrijf en ook geen eigen auto? Maar heb je eens in de zoveel tijd wel een auto nodig? Dan kun je ook heel goed bij Greenwheels terecht. Je hoeft geen abonnement af te sluiten en je hoeft geen aanbetaling te doen. Je reserveert de auto en je betaalt per uur en per kilometer. Zelfs de verzekeringen zijn inbegrepen! Greenwheels is er voor iedereen met een geldig rijbewijs.

Mag ik alleen de dichtstbijzijnde auto gebruiken?

Het is natuurlijk het handigst als je de auto kunt gebruiken die bij jou in de straat staat. Maar is deze al gereserveerd door een van je buurtgenoten? Dan kun je rustig een straat verder kijken of zelfs op een andere plek in Nederland. Het gaat er vooral om dat je de auto reserveert. Andere Greenwheels gebruikers weten dan dat zij verder moeten zoeken naar een auto in de buurt. Heb je een busje nodig voor een verhuizing? Dan kun je in de Greenwheels-app zien waar je dat busje of de bestelauto kunt vinden.

Auteur

info@accept-it.nl

Onderweg met de motor

24 december 2021