Algemeen

Fotoflyers met het logo van jouw merk erop

Tegenwoordig is het voor merken erg belangrijk om gezien te worden. Wanneer je als merk niet door de doelgroep gezien wordt zal je namelijk ook minder gaan verkopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarom proberen merken zichzelf op zo veel mogelijk plekken te laten zien. Hierbij speelt marketing vaak een belangrijke rol, waardoor de merken op diverse locaties te zien zijn online. Denk hierbij aan advertenties of berichten op de sociale mediakanalen. Dat zal er allemaal voor zorgen dat mensen het merk sneller zullen herkennen en dat moet er weer voor gaan zorgen dat de consument jouw merk zal gaan kopen. Er zijn daarnaast steeds meer merken die evenementen gaan inzetten om hun merk te verkopen. Voor veel merken blijkt dat ook zeer goed te werken. Er komen namelijk altijd wel bezoekers op evenementen af, wat betekent dat meer mensen jouw merk zullen zien.

 

Polaroidfoto’s

Er zijn diverse methodes die gekozen kunnen worden om een merk te laten zien aan anderen. Een methode die op een evenement steeds vaker gebruikt wordt is het nemen van foto’s. Momenteel vinden generaties het namelijk erg belangrijk om hun momenten online met anderen te delen. Dat wordt in de meeste gevallen gedaan in de vorm van een foto. Wanneer je er als merk zijnde dan zelf voor kan zorgen om een foto te geven aan de bezoeker, is dat natuurlijk een geweldige oplossing. Hierbij moet je wel creatief blijven. De sticker frame polaroid wordt daarom weer steeds populairder als methode om foto’s te nemen van mensen. Deze retro manier van het maken van foto’s is leuk voor de bezoeker en brengt hun een herinnering voor thuis. 

 

Flyers 

De foto’s van een polaroid worden namelijk meteen uitgeprint nadat de foto is genomen. Hierdoor kan de bezoeker de gemaakte foto dus krijgen. Deze foto zal in de meeste gevallen dienen als een herinnering en de kans is dan ook aanwezig dat de bezoeker deze foto thuis ergens een leuk plekje zal geven. Daarom is het als merk zijnde belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan deze foto. De fotoflyer kan door een merk dan ook gepersonaliseerd worden. Door dit te doen zal het logo van jouw merk op de flyer van de polaroid kunnen komen. Dat betekent dus dat nadat de foto thuis door de bezoeker wordt bewaard, de bezoeker het logo van jouw merk ook vaker zal gaan zien in het eigen huis. Dat is nog eens een verstandige manier van marketing.

Auteur

info@accept-it.nl